Category: EvenementenTag: , ,

Zoals een beer weet waar hij honing moet halen, zoals een bij weet op welke bloem te landen, zoals de Italiaanse varkens een neus hebben voor truffels, zo voelen de fans van NeXT  muziek!  Het niet een door omgeving bepaalde invloed, niet iets dat je kunt leren… maar puur instinct.

Daarom presenteren wij  voor deze 4de Editie alweer de  paradijsvogels onder de DJ’s. Met swing en egards suist het ritme van het leven tot aan de speaker uitgangen. Iedereen mag daar getuige van zijn en dat wordt blijkbaar enorm gewaardeerd door onze Next Generation Fans!

Wij moeten en wij  kunnen niet anders! NeXT  is van nature gebrandmerkt om deze talenten die in de 4de Editie line-up staan groots te vertonen:

ERICK E, FRANKY RIZARDO, BEAURICHE, PETER GELDERBLOM b2b RANDY COLLE, DJ KEANU en MC ICEMAN

NeXT “Feel the Sound” is de smeltkroes voor connaisseurs, grootheden die alleen nog per jet vervoerd wensen te worden, maar die met liefde kruipen tot aan de voordeur van  de ritmische extravaganza, omdat ze weten dat ze dan echt thuis zijn: namelijk op onze 4de Editie van NeXT “Feel the Sound” in de oude schuilkerk De Avenue te Breda.

Dansen met alle vrienden van NeXT op wereldbeats van topformaat in een unieke locatie!

We hope to see  you the 17th of May @ NeXT “Feel the Sound” the 4th Edition

Event: NeXT “Feel the Sound” 4th Editon
Datum: zaterdag 17 mei 2014
Locatie: De Avenue – Waterstraat 5, 4811 WZ Breda
Tijd: 20:00 – 02:00 uur
Prijs online: € 20,00 ex fee
Deurverkoop: € 25,00
Leeftijd: 23+

flyer-next-editie-4-facebook

Geef een reactie