Category: Evenementen

Partypeople Are you ready to feel the sound of the 5th Edition Next?

Next Feel the Sound, inmiddels uitgeroepen tot een van de leukste en tofste clubavonden in een intieme sfeer van Noord Brabant, gaat op zaterdag 25 oktober wel iets heel bijzonders en speciaals doen: BLACK&WHITE EDITION met een hele dikke show van alle nieuwste elementen die met licht en geluid te maken hebben, met trots presenteren wij daarom ook de 5de editie van Next Feel the Sound (Black & White).

Next Feel the Sound samen met De Avenue is nu al een gouden combinatie!

Dat deze dag geschiedenis gaat schrijven is al een keihard feit. Met een exclusieve dikke anderhalf uur set zullen o.a. 2 BEKENDE BROERS de oude kerk De Avenue volledig op zijn kop zetten! Het is dus tijd om alle remmen los te gooien met wederom een hele VETTE Line-up die zijn weerga niet kent. Binnenkort meer info over de Line-up!!!

Next, Feel the sound… is de smeltkroes voor connaisseurs, grootheden die alleen nog per jet vervoerd wensen te worden maar die met liefde kruipen tot aan de voordeur van de ritmische extravaganza omdat ze weten dat ze dan echt thuis zijn nl: Op onze 4de Editie van Next “Feel the Sound” in de oude schuilkerk De Avenue te Breda.

Dansen met alle vrienden van Next op wereldbeats van topformaat in een unieke locatie!

We hope to see you 25 oktober @ NexT “Feel the Sound” Black & White 5th Editon

Event: NexT “Feel the Sound” Black & White 5th Editon
Datum: zaterdag 25 oktober 2014
Locatie: De Avenue – Waterstraat 5, 4811 WZ Breda
Tijd: 20:00 – 02:00 uur

Prijs Online Regular Ticket: € 25,00 ex fee
Prijs Online VIP Ticket: € 35,00 ex fee
www.nextfeelthesound.nl/tickets

Leeftijd: 23+

Geef een reactie