fbpx
Menu

Ascis

Opgericht in 1949 door Meneer Onitsuka, met de gedachte om de jeugd vlak na WOII een betere toekomst te geven, door sport. De eerste sportschoenen gemaakt door meneer Onitsuka waren basketbal schoenen, niet veel later kwamen daar ook hardloopschoenen bij. In 1977 “verdween” Onitsuka Tiger van het toneel door een fusie van drie verschillende sportmerken, vandaag de dag bekend als ASICS, wat staat voor Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Onitsuka Tiger is het premium lifestyle/ heritage merk van ASICS, wat naast vintage modellen ook moderne, lifestyle interpraties brengt van oude en nieuwe hardloopschoenen. Onder andere te koop bij Sneakers, COACH, Front Runner maar ook in de kleinere sneaker/ mode winkels zoals Epic te Breda.

LifeProof

LifeProof offers iPhone, iPad and iPod cases that are waterproof, shock proof, dust proof and snow proof, plus the accessories to take your device to the extreme. This is LifeProof, Let’s go!

MariCmedia

MariCmedia is een bedrijf zonder grenzen. Of het nu gaat om fotograferen, of ontwerpen van flyers, ontwerpen van websites, persfotografie, aftermovies of noem maar op, MaRicMedia doet het!

Myrthe Kaars

Myrthe Kaars! inschakelen voor gastheren en/of gastvrouwen; uw gasten worden perfect begeleid op uw bedrijfsfeest of bruiloft. Danseressen op een festival of club-night; Promo-modellen voor uw product of bedrijf? Wij matchen de juiste modellen voor uw evenement! Wij zijn de juiste schakel. Meer info!

RIJKEN & BINCK

Rijken & Binck Herenmode, in het hartje van het centrum in Oosterhout, is inmiddels een begrip voor de modebewuste man. Met topmerken als Hugo BOSS, Drykorn, Patrizia Pepe, Diesel, Replay, Nudie jeans, IKKS en Matinique in hun collectie, biedt Rijken & Binck een uitgebreide keuze voor de modebewuste consument. Kijk op www.rijkenenbinck.nl

Stappen Breda

Stappenbreda.nl is het horecaportaal van regio Breda. Op de site vind je alle restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden van Breda. Daarnaast geeft de site ook een overzicht van alle evenementen, culturele bezienswaardigheden en het laatste nieuws.