fbpx
Menu

VIKTOR VAN DAEL

Zoals de meesten begonnen met het draaien op kinderfeestjes. Al je zakgeld opsparen om Dj spullen te kopen. Licht en geluidssystemen, de hele mikmak. Kinderfeesten werden op een gegeven moment toch saai, dus ging meer de richting op met de muziek die mijn vrienden en ik luisterde. Jumpstyle en hardstyle beukte toen uit de speakers. Toch was dat nooit echt mijn muziekstyle, dus stopte ik ook met dj’en. 2 jaar later pakte ik het weer op toen ik vooral techhouse luisterde.

Samen met mijn vrienden kwamen wij in contact met Braaf events, hiervoor heb ik meerdere malen gedraaid. Techno werd op een gegeven moment iets belangrijks in mijn leven. Zo heb ik op verschillende feesten mogen draaien voor zeer leuke organisaties, broeikas, blow, braaf, fijnproevers en ramkoers. Toen ik ging reizen in Nieuw Zeeland kwam ik ook daar in aanraking met de house/-technoscene.

Daar was ik op 2 mooie feesten van de partij. Na Nieuw Zeeland ook in Thailand mogen straan draaien op Khoa San road, de drukste uitgaansstraat van Bangkok. Waar ik een jaar later op vakantie 2 avonden toeristen en locals mocht voorzien van veelzijdige house en techno muziek. Ik heb even een tijdje stilgestaan maar mag nu draaien voor Next feel the Sound! Het gaat een mooie opening worden voor ze!!