fbpx
Menu

SOULVATION

Twee vrienden met een gezamenlijke liefde
voor muziek en het nobele vak DJ.
Dat is de basis van Soulvation

Erland Galjaard en Ronald Molendijk zijn opgegroeid in Rotterdam, kwamen in dezelfde clubs en waren getuige van de opkomst van de dance.

Ronald Molendijk startte een platenwinkel/ label, werd resident DJ van Nighttown en de Waakzaamheid en ontwikkelde zich als producer.

Zijn DJ carrière werd een aantal keer bekroond met de verkiezing beste DJ van Nederland, hij heeft op alle grote festivals in binnen en buitenland gedraaid en er staan een aantal top 10 hits, zoals Summer in the City en Reset your Brain op zijn naam.

Erland Galjaard begon al jong met muziek, leerde (klassiek) piano spelen en schreef eigen liedjes en teksten. Muziek (maken) is al zijn hele leven zijn grote passie. 5 jaar geleden begonnen met draaien, inmiddels een mooie lijst aan optredens in binnen,- buitenland waaronder Club Panama, Ahoy, Doka club, Strand Zuid, Koepelkerk, Schouwburg Utrecht, maar ook in, Zuid Afrika, Antwerpen en Duitsland.

Begonnen als een eenmalig DJ duo optreden worden zij steeds vaker benaderd door club en feest organisaties en daar ook altijd weer teruggevraagd.
Clubsounds strak gemixt, energiek, breed van smaak, focus op de dance-vloer en altijd die glimlach op het gezicht, dat is de feedback die Soulvation 9 van de 10 keer krijgt na een DJ set.
Soulvation heeft de DJ booth van o.a. Ushuaia, Destino, The Ark cruise, Sunbeats festival, Club NL, Supper club, Concertgebouw, van Dyck bar en Cruise Terminal inmiddels betreden en voor 2018 staan er al weer diverse shows in binnen en buitenland geboekt.
Draaien alleen is niet genoeg, samen muziek maken, dat is de volgende stap.
De jarenlange piano lessen van Erland worden de afgelopen jaren in de studio’ s van beide heren gecombineerd met de producer skills van Ronald.
Hard-hitting beats, pushende bass-lijnen en mooie akkoorden, vaak met vocalen, up-front en cutting-edge dat is het Soulvation DNA.
Het debut album wordt in 2018 verwacht en daar worden samenwerkingen aangegaan met een aantal verrassende gast vocalisten.

Music is the foundation,
We are Soulvation.

SOULVATION PROMO from Soulvation on Vimeo.