fbpx
Menu

GERALDO

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/14847956″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Begin jaren 90 kwam Geraldo voor het eerst in aanraking met housemuziek. Wekelijks ging hij uit in de Spock samen met en tussen alom bekende Bredase dj’s zoals Dazzle, Cor Fijneman, Funkerman & Tiesto. Zodoende werd hij besmet met het virus en niet lang daarna kreeg deze geboren Bredanaar zijn eerste draaitafels.

Na vele uren oefenen op zolder werd hij steeds vaker gevraagd te draaien op diverse feestjes en dat leidde tot een residentie in een bekende kroeg in Breda. Jarenlang stond hij vele uren achter de draaitafels en leerde niet alleen de fijne kneepjes van het vak maar ook hoe hij het publiek kon bespelen en zorgde ervoor dat het dak eraf, de barkrukken scheef en het bierschuim uit je glas gedraaid werd.

Zoals je zult vermoeden is Geraldo in alle muziek genres thuis maar zijn hart ligt echt bij de techhouse en techno. Toen hij gevraagd werd om maandelijks in de Spock te komen draaien bedacht hij zich geen moment. Naast diverse Bredase residenties mag hij ook een toffe set op Bali, een heftig kelderfeest in het Paradiso te Amsterdam en een afterparty van een Nederlandse film inclusief enthousiaste cast achter zijn naam zetten. Hoe dan ook Geraldo maakt van elk feestje een dikke party!