fbpx
Menu

EDWIN BAZEN

Edwin Bazen begon zijn draaicarriere bij Michel de Hey’s “Planet E” , dat elke vrijdag te beluisteren was via Stadsradio Rotterdam. Niet lang daarna werd Edwin gevraagd als een van de resident dj’s op de wekelijkse “Future” -avonden op de vrijdag in de basement van Nighttown.

Het duurde niet lang, of hij hij kreeg ook een vaste plek in de roemruchte, beroemde en vermaarde club ” Roxy” te Amsterdam, op de “SWET”- avonden van Erick E. Daarop volgen vele andere boekingen in binnen en buitenland (oa Miami, Istanbul). Helaas brandde de ‘”Roxy” af in 1998, maar al snel kwam er een vaste aanstelling in Nighttown te Rotterdam, op de “Tube”- avonden van Ronald Molendijk op zaterdag. Meer en meer verschillende clubs werden door Edwin aangedaan, zoals Chemistry @ Escape, Asta te Den Haag, Winkel van Sinkel te Utrecht, en festivals als Extrema en Rockit.

Bijna alle grote en kleine clubs in Nederland hebben Edwin verwelkomd in de loop der tijd. Ook Club Las Palmas in Rotterdam was een van Edwin’s residencies vanaf het moment van opening in 2002 tot sluiting in 2005, zowel op vrijdagen als zaterdagen. Van 2008 tot 2013 was hij resident dj bij “Jayhwalk” in Club NL, Amsterdam. Vandaag de dag is Edwin regelmatig te horen op Turbulentie radio, bij Fresh FM.