fbpx
Menu

DJ KEANU

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/users/57853502″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

DJ Keanu begon zijn draaicariere tijdens zijn schooltijd in 1991. Na op schoolfeesten te hebben gedraaid en in lokale clubs en dancing werd het tijd om over de grens te gaan kijken. Met zijn platen onder zijn arm vertrok DJ Keanu naar New Zeeland wat een goede keuze bleek te zijn, binnen een paar weken stond hij in alle toonaangevende clubs zijn muziek ten gehore te brengen als o.a. The Kase, Sinners, U4ria. Met zijn nieuwe ervaringen en gevoel van ritmes en grooves ontwikkelde DJ Keanu zijn eigen unieke sound.

In de zomer van 2000 bracht DJ Keanu zijn eerste project Few Steps Away uit en het bleek een echte floorfiller en het bracht hem in clubs in Spanje (Ibiza), Duitsland, Belgie en Mexico. Na zijn volgende producties Broad Daylight (DigiDance) internationale top 40, Missing You (DigiDance), The Sound Of Ibiza!, Afribiza, Next Level, was het tijd om zijn eigen platenlabel te starten: The Sound Of Ibiza Records.

DJ Keanu is iedere week te horen met zijn radio show The Sound Of Ibiza op vrijdag van 20u tot 22u op On Air Radio en op zaterdagnacht na DanceDepartment op Ping Fm powered by Radio 538 en in Zuid Holland op de 92.2FM op zaterdagavond van 20u tot 23u. Look Out! for The Sound Of Ibiza!