fbpx
Menu

DJ CORAL@LIS

DJ Coral @ Lis is de artiestennaam van Liset D. Santos, geboren en getogen in het mooie Cuba, tussen salsa, merengue en zonnige beats Op 7-jarige leeftijd met zang- en pianolessen begonnen en opgegroeid in een muziekrijke omgeving, waar ze later Muziekwetenschap op conservatorium afrondde. Liset ontwikkelde zich verder in Cuba en Nederland als zangeres. Ze Trad samen op met verschillende Salsa en allround formaties o.a. Palante, Ladies, Solar op Breda Jazz Festival, Park Festival Oosterhout en verschillende zomerfestivals in ons land.

Liset ontdekt elektronische muziek in 2014 en begint eind 2015 met het mixen van o.a. EDM, Jungle, Latin- en Tech house voor radio zenders zoals Digitally imported, Dance Palace Radio Antwerpen, More Bass in USA en recentelijk voor gaaf zij een interview op Top Radio 1 Dance Wars in België.

Coral @ Lis heeft dit jaar op verschillende evenementen op de line up gestaan, o.a. Beat & bites Breda, Club La Rocca Summer Edition, Bocaccio Halen in Belgie. Live is deze getalenteerde, energieke dame te omschrijven als opzwepend en temperamentvol. Liset weet haar publiek tot dat “Wow- en BAM-moment te brengen met haar Tech House Deep Tech House en Techno klanken!